Toimitusaikataulu/tuotanto tiedustelut        tuotanto@nsrworks.fi       info@nsrworks.fi       045 154 6569

TUOTTEET

Vanerisarjat

Vanerisarjamme koostuvat lattian suojavanerista, jonka teemme tukevasta vanerista, joka on suojattu kulutusta ja kosteutta kestävällä karhealla pinnoitteella. Auton alkuperäiset kuormansidontapaikat eivät jää lattian alle piiloon, vaan ne tulevat lattian läpi erityisen metallisen sidontakupin läpi. Seinävanerimme ovat muovipinnoitettua vaneria, joka kestää kulutusta hyvin ja taipuu auton alkuperäisien seinämuotojen mukaan. Seinävanerimme sisältävät valmiit reiät ruuvikiinnitystä varten asennuksen helpottamiseksi. Suuri osa vanerisarjoista sisältää myös auton oviin suojausvaneroinnit alkuperäisen lastulevysuojien tilalle. Teemme myös suojavanereita ikkuna-aukkoihin ja kattoihin.

Kumimatot

Paksusta ja kestävästä kumista tehdyt mattomme suojaavat tavaratilasi lattiaa ja estävät esineiden liikkumisen liikenteessä. Kumimatto ei peitä auton alkuperäisiä tavaransidontalenkkejä, jolloin voit sitoa kuormaa myös suojamatto tavaratilassa! Suojaa lattiasi kumimatolla jo tänään, tilaa omasi verkkokaupasta.

Väliseinät

Väliseinämme sisältävät matkustamon puolella paksun, pehmeän ja melua eristävän verhoilun ja lasisen ikkunan, jolla näet tavaratilaan suoraan matkustamosta.

Paranna matkustusmukavuuttasi jo tänään, tilaa omasi verkkokaupasta.

Sidontakupit

Meiltä saat seuraavanlaisia sidontakuppeja:

  • Yleismallinen yksireikäinen, 65mm asennusreiän halkaisijalla.
  • Yleismallinen yksireikäinen, 96mm asennusreiän halkaisijalla.
  • Vw Transportterin alkuperäisen sidontalenkin kanssa sopiva kuppi 96mm asennusreiän halkaisijalla.
  • Vw Crafterin/Man TGE alkuperäisen sidontalenkin kanssa sopiva kuppi.

Kiinnitysklipsit

Klipsu puetaan suojavanerin reunaan ja ruuvataan kiinni autoon klipsusta, niin helppoa se on! Ei enää liiman kuivumisen odotusta.

Vaihda klipsuihimme jo tänään, tilaa omasi verkkokaupasta.

Mitä me tarjoamme

Vapautamme työntekijöitäsi tuottavampaan työhön.

Tarjoamme kustannustehokkaan ratkaisun ajoneuvovanereiden hankkimiseen. Meiltä saat aina virheettömät ajoneuvovanerit tarkasti oikeaan muotoon leikattuna nopealla aikataululla omasta tuotannosta. Me palvelemme kaikkia asiakkaita riippumatta tilausmääristä.
Hanki lisämyyntiä tarjoamalla asiakkaillesi mahdollisuuksia ajoneuvovarusteluun.

Me autamme laajentamaan liiketoimintaasi tarjoamalla esim. merkkikohtaisesti muotoon leikkattuja kumimattoja ja matkustusmukavuutta kohottavia väliseiniä pakettiautoihin.

Helpotamme ajoneuvovarusteluasi.

Tarjoamme varustelutyötä helpottavia ratkaisuja esim. vanerinkiinnitysklipujen ja sidontalenkin pohjakuppien muodossa. Tee vaneroinnistasi sulavaa ja suoraviivaista käyttämällä asennustarvikkeitamme.