Toimitusaikataulu/tuotanto tiedustelut    044 331 8513      tuotanto@nsrworks.fi   |   Suunnittelu     045 154 6569     info@nsrworks.fi   

Täytä oheisesta linkistä tilihakemuksemme niin olemme sinuun yhteydessä!

https://forms.gle/qi6CK99P2kXWNmEZ7

Sopimusehdot

1. Asiakastilin käyttöoikeus
Asiakastilin voimaantultua asiakas voi ostaa tuotteita NSR Works Oy:n verkkokaupasta. Asiakkaan maksamattomana olevien laskujen määrä ei saa ylittää asiakastilin ylärajaa. Asiakastilin ylärajaa voidaan tarvittaessa muuttaa NSR Works:n toimesta.

2. Osoitteenmuutos
Asiakas ilmoittaa osoitteenmuutoksen mahdollisimman pian NSR Works Oy:lle.

3. Maksuehto
Asiakas sitoutuu maksamaan laskut maksuehdon mukaisesta laskun päiväyksestä lukien. Jos asiakas ei maksa laskua eräpäivänä, asiakas sitoutuu maksamaan viivästyneelle velan määrälle vuotuista viivästyskorkoa 16%. Asiakas maksaa myös maksun laiminlyönnistä johtuvat mahdolliset perintäkulut.

4. NSR Works Oy:llä on oikeus tutkia asiakkaan luottokelpoisuus ja merkitä asiakasrekisteriinsä ilman eri ilmoitusta tästä tilihakemuksesta ilmenevät asiakastiedot.

6. NSR Works Oy:llä on oikeus rajoittaa tai perua tilinkäyttöoikeus.

7. Maksuhäiriöistä ja erimielisyyksistä aiheutuvat riidat käsitellään Turun käräjäoikeudessa.

8. Tiliasiakkuus on voimassa toistaiseksi. Kumpikin osapuoli voi irtisanoa tilisopimuksen milloin tahansa heti päättyväksi. Irtisanomisen tapahduttua asiakkaalla ei ole oikeutta käyttää tiliä. Tilillä olevat avoimet laskut asiakas maksaa kohdassa kolme mainitulla tavalla.

9. Noudatamme Teknisen Kaupan liiton sopimusehtoja